Verkooppunten - Looy&Wood

Waar kun je onze gadgets kopen?

Ook reseller worden? [email protected]

Hermsen Sfeervol Wonen

Huissen

Hermsen Sfeervol Wonen in Huissen is de woninginrichter met verkoop van alle soorten vloeren en raambekleding. Daarnaast verkopen zij meubelen en een uitgebreide collectie van prachtige woonaccessoires.

Ook de populaire aroma lampen van Ashleigh & Burwood zijn te koop en sinds juli 2015 zijn ook de producten van Looy&Wood hier te vinden. Gèrard, Jolanda en Lèon nodigen je graag uit voor een kopje koffie in hun sfeervolle winkel in Huissen.

Waar? Huissen
Waar precies? Langestraat 6
Welke producten van Looy&Wood? Horloges, zonnebrillen, telefoonhoesjes, iPad cases, vlinderstrikjes, stropdassen, pashouders en oordopjes 
Website: http://www.hermsen-hermsen.nl

Hermsen Sfeervol Wonen reseller van Looy&Wood

Beautysalon Bellesza

Oldeberkoop

Sinds juni 2012 kun je bij Beautysalon Bellesza terecht voor alles wat te maken heeft met Beauty en Welness. De veelzijdige salon biedt allerlei behandelingen, waaronder: gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure, lichaamsmassages en meer. Met de stress en drukte van alledag is het heerlijk om even tijd voor jezelf te nemen. Behandelingen worden uiteraard aangepast op uw huidtype, waardoor het de juiste aandacht krijgt.

Sinds juli 2015 heeft de salon een nieuwe eyecatcher! De houten horloges en zonnebrillen van Looy&Wood.

Waar? Oldeberkoop
Waar precies? Heerenveenseweg 3
Welke producten van Looy&Wood? Horloges en zonnebrillen 
Website: http://bellesza.nl/

Bellesza reseller van Looy&Wood

BliXem Cadeauwinkel

Nijmegen

BliXem is een gezellig en drukbezocht eetcafé, cadeauwinkel en een cateringbedrijf vlakbij het centrum van Nijmegen, waar medewerkers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt leren en werken onder professionele begeleiding.

In BliXem Cadeauwinkel vind je een zeer kleurrijk en uiteenlopend assortiment van diverse bekende merken: van servies en keukengerei tot sieraden, en van speelgoed en boeken tot kaarten en tassen. Sinds juli 2015 is ook Looy&Wood in het assortiment van BliXem opgenomen.

Waar? Nijmegen
Waar precies? Groesbeekseweg 75
Welke producten van Looy&Wood? Horloges en zonnebrillen
Website: http://www.blixemnijmegen.nl

BliXem reseller van Looy&Wood