Nu ook houten iPhone 7 hoesjes!

houten iphone 7 hoesjes

Nieuwe telefoons betekenen nieuwe hoesjes! Daarom kunnen houten iPhone hoesjes voor de iPhone 7 uiteraard niet ontbreken in ons assortiment. En uiteraard heb je de mogelijkheid om een eigen tekst op de hoesjes te laten graveren. Dit maakt jouw hoesje net nog een stukje bijzonderder…

De houten iPhone 7 case is te verkrijgen in 3 varianten:
Dorrigo (Red sandel hout)
Uluru (Zebra hout)
Gauja (Walnoot hout)

Op zoek naar een tof kerstcadeau?

Kurken Pet

Stress om een leuk kerstcadeau te vinden? Wij zijn je reddende engel :) We hebben namelijk een aantal hele mooie aanbiedingen, die we hieronder hebben opgesomd:

Houten vlinderstrik Ivvavik van €29,95 voor €21,95
Houten iPad cases van €26,95 voor €14,95
Houten speaker Yala van €34,95 voor €27,95
Houten pashouders van €21,95 voor €16,95
Houten stropdas Rakirura van €32,95 voor €15,95
Kurken petten van €26,95 voor €16,95
Houten zonnebril Irawan van €49,95 voor €34,95
Houten zonnebril Galapagos van €47,95 voor €34,95

Bezoek ons op de NeighbourFood & Flea Market

NFM

Een kerstmis zonder op een markt te hebben gestaan is voor ons als sinterklaas zonder pepernoten. Daarom zijn wij zondag 18 december te vinden op de NeighbourFood & Flea Market. Een leuk en hoog aangeschreven concept dat al jaren mensen van heinde en verre aantrekt. Wij zullen hier met onze gehele collectie te vinden zijn. Een perfecte gelegenheid om onze gadgets te passen, voelen en ruiken! Uiteraard zal er weer sprake zijn van een mooie marktkorting…

Kijk voor meer informatie op http://neighbourfood.nl/market/amsterdam-december/!

Kurken petten bij Looy&Wood!

Kurken pet van Looy&Wood

Zolang wij elke dag nog met een enorme passie ons bed uitstappen om voor Looy&Wood aan de slag te gaan, zullen wij met nieuwe dingen blijven komen. Onze nieuwste aanwinst zijn coole petjes met een kurken klep! Waar petjes in eerste instantie alleen gedragen werden door baseball spelers in de Verenigde Staten, daar zien wij ze meer en meer in ons straatbeeld komen als pet, baseballcap, snapback cap of hoe je het ook wilt noemen. Toffe gadgets waarmee jij een unieke touch aan jouw look kan geven!

We hebben de petten in een lichtgrijze, donkergrijze en zwarte uitvoering en ze kosten maar €26,95! Uiteraard is de pet in maat te verstellen via de snapback-sluiting. De petten zijn wel redelijk breed van zichzelf en daardoor minder geschikt voor mensen met een klein/smal hoofd. Grijp snel je kans en maak jouw lentelook compleet.

Looy&Wood sponsor HardloopHaas

Annemiek Keijser

Sinds vandaag zijn wij de trotse sponsor van Annemiek Keijser en haar hardloopblog HardloopHaas. Annemiek is een opkomende atlete en werd onlangs 9e op het NK Atletiek op de 1500 meter na 5 maanden actief bezig te zijn geweest. Een ongekende prestatie en we steunen haar graag op weg naar een volgend hoogtepunt in haar nog prille hardloopcarrière.

Naast fanatiek hardlopen helpt Annemiek andere hardlopers via haar blog. Hier vind je o.a. hardlooptips op het gebied van training, voeding en kleding. Absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen :)

Onze zonnebrillen collectie voor 2016!

Houten zonnebrillen collectie 2016 van Looy&Wood

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe collectie handgemaakte houten zonnebrillen! Wij mogen liefst 7 nieuwe modellen in ons assortiment verwelkomen. Deze modellen hebben 1 ding gemeen: ze bestaan allemaal uit meerdere lagen (geperst) hout. Voor de dames hebben we 2 unieke nieuwe zonnebrillen in de vorm van het Bunya en het Triglav model. Voor de mannen is er het prachtige Samaria model. Daarnaast hebben we een 4-tal nieuwe unisex modellen: Teide, Pirin, Tara en Sila.

Alle brillen beschikken over naar buiten verende pootjes, waardoor deze (bijna) iedereen zal passen. Uiteraard beschikken onze brillen over uitstekende glazen (UV 400 gepolariseerd) die jouw ogen op de juiste manier beschermen. Al met al dus prachtige stukjes handgemaakt vakwerk van hoge kwaliteit! Bekijk al onze houten zonnebrillen hier.

Nieuw: gepersonaliseerde hoesjes!

Net voor de Sinterklaas en kerst hebben we nog een erg leuk nieuwtje. Sinds vandaag is het mogelijk om gepersonaliseerde houten telefoonhoesjes en iPad cases te bestellen! Een geweldige kans om een uniek hoesje te hebben of te geven.

Uiteraard lukt het niet om een heel verhaal op het hoesje te plaatsen, maar een korte boodschap geeft absoluut een unieke touch aan het hoesje! Nieuwsgierig hoe dit werkt? Hieronder hebben we een video voor je in petto!

Pagina's:1234»